Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

JOIN σοκολάτα ΙΟΝ (Έρωτας)


H συγκεκριμένη διαφήμιση προσδιορίζεται κυρίως για το νεανικό κοινό το όποιο καταναλώνει με μεγάλη ευχαρίστηση σοκολάτα ,αλλά εκτός από αυτό γνωρίζουμε ότι πολλοί ψυχολόγοι, θεωρούν ότι η σοκολάτα είναι ως ένα συναισθηματικό υποκατάστατο για την έλλειψη αγάπης,το οποίο ως ένα μεγάλο βαθμό είναι αληθές. Φαίνεται πλέον, πως υπάρχει μια πολύ καλή βιοχημική εξήγηση για την επιθυμία για σοκολάτα, για αυτούς που έχουν πληγωθεί συναισθηματικά. Σε καταστάσεις ευφορίας, όπως όταν κάποιος είναι ερωτευμένος, μέσω του εγκεφάλου εκκρίνεται μια ουσία στο σάλιο, η φαινυλαθυλαμίνη, η οποία έχει δομή παρόμοια με τις αμφεταμίνες.Επομένως, η σοκολάτα που θεωρείται πως προκαλεί την έκκριση της συγκεκριμένης ουσίας θεωρείται και ο λόγος για την ακατάπαυστη επιθυμία για σοκολάτα από πληγωμένους συναισθηματικά ερωτευμένους.
Στο σποτάκι, μας εμφανίζεται μία κοπέλα που έχει φάει τρομερό κόλλημα με τον πρώην της και ψάχνοντας το κουτάκι με τις αναμνήσεις της βρίσκει διάφορα αντικείμενα του, που της τον θυμίζουν.Οπότε συνέχεια αναφέρεται το όνομα Κώστας μέχρι που εμφανίζετασι μπροστά της ο θεός του έρωτα και της λέέι να ετοιμαστεί να φάει καινούργιο κόλλημα με την καινούργια JOIN σοκολάτα ΙΟΝ  όπου το βλέπουμε στα 17sec.Τέλος το πιο αστείο είναι ότι ξεκόλλησε με τον Κώστα και κόλλησε με την Join.
Το σποτ διαρκεί 36sec και υπάρχει διάλογος στο σημείο που εμφανίζεται ο θεός του έρωτα.Μετά το τέλος του σπότ   εμφανίζεται το λογότυπο της εταιρείας <ΙΟΝ για πάντα>.Τραγούδι στην διαφήμιση έχει σε ένα σημείο πάρα πολύ λίγο αλλά έχει πολύ μονόλογο και λίγο διάλογο.
Επίσης το τι περιέχει η σοκολάτα μέσα μας προβάλεται στο 23 sec αναφέροντας σε (σοκολάτα γάλακτος με ξεροψημένη τραγανή βάφλα με κομμάτια καραμέλα και ολόκληρα αμύγδαλα και μπισκότο) απόλαυση για τους λάτρεις της σοκολάτας.
Ένα απλό, λυτό και παραμυθένιο σκηνικό το οποίο μας παραμπέμπει στην απλότητα και σε κάτι παραμυθένιο με την εμφάνιση του έρωτα. Με λίγα λόγια αυτό το προιόν μας κάνει να τρώμε κόλλημα μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου