Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Έλενα Παπαρίζου Διαφήμιση ΗΒΗ


Το νέο διαφημιστικό της ΗΒΗ με την Έλενα Παπαρίζου. Το concept και την καμπάνια "Φέρσου Φυσικά" εμπνεύστηκε η διαφημιστική εταιρεία LOWE Athens που έχει και τον λογαριασμό του brand.
Η συγκεκριμένη διαφήμιση της ΗΒΗ προορίζεται κυρίως για το νεανικό κοινό που τους αρέσει να καταναλώνουν 
αναψυκτικά ή πορτοκαλάδες.Η ΗΒΗ χωρίζεται σε δυο κατηγορίες,στην  ΗΒΗ Πορτοκαλάδα (Κόκκινη) με ανθρακικό  και στην ΗΒΗ Πορτοκαλάδα (Μπλε) χωρίς ανθρακικό έτσι κάνει τους καταναλωτές της να μπόρουν να επιλέξουν ανάλογα με την προτίμηση τους.
Στην αρχή του σποτ μας μιλάει ο αφηγητής της διαφήμισης μας μίλαει για ένα αηδόνι και μας λέει ότι είναι από τα αγαπημένα της ελλάδας και ότι έχει συνδέσει το όνομα του με πολούς μύθους ,θρύλλους και παραδόσεις.Ταυτόχρονα που μας μιλάει για όλα αυτά βλέπουμε την πρωταγωνίστρια της διαφήμισης την <Έλενα Παπαρίζου> να κάνει δίαφορα σατηρίκα και διασκεδάστηκα πράγματα όπως να χωρεύει σαν πουλί και να χοροπηδάει που μας κάνουν να γελάμε και έτσι κάνει την διαφήμιση να γίνεται διασκεδάστικη.Αν παρατηρήσουμε
από την αρχή μεχρι και το τέλος της δοαφήμισης ακούγεται μία από τις επιτυχίες της και στο  στο 20sec μόλις σταματάει ο αφηγητής να μιλάει η ένταση του κομματιού δυναμώνει.Εκείνη την στιγμή βλέπουμε την Έλενα να κρατάει μιά ΗΒΗ στα χέρια της,να την κουνάει και αυτή να ξεχιλίζει και να δείχνει ότι το διασκεδάζει τόσο πόλυ.
Επίσης η  απόλαυση που νιώθει όταν ανοίγει και πίνει την ΗΒΗ φαίνεται στο βλέμμα της.Ακόμα μέσα στο σποτ παρατηρούμε ότι  εμφανίζεται απόσπασμα από το βίντεοκλίπ του τραγουδιού.
Το σποτάκι διαρκεί 31 sec και η μόνη ομιλία που υπάρχει είναι του αφηγητή.Προς το τέλος  του σποτ εμφανίζεται το λογότυπο της εταιρείας αλλά και το γνωστότατο πλέον σλόγκαν σε όλους :< Ηβη φέρσου φυσικά>.
Όλο αυτό μας δείχνει ένα όμορφο και διασκεδάστικο σκηνικό χωρίς περιττά στοιχεία που να μας παραπέμπουν σε κάτι μεγάλο και περίπλοκο.

 Ηβη φέρσου φυσικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου