Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Bietes - every day all cotton



Η συγκεκριμένη διαφήμιση απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 12 με 13 χρονών και άνω κατά την διάρκεια της έμμηνος ρύση τους και τους υπόσχεται  πιο υγιεινή προστασία 100%.Το μύνημα εδώ είναι σε μορφή σκλήρου περιβλήματος διότι το μύνημα που προσπαθεί να μας περάσει αυτή η  διαφήμιση είναι κατανόητο σε όλους από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο προβολής  της διαφήμισης και κυρίως εστιάζει σε μία συματική σωματική λειτουργία κάθε γυναίκας.
Η διάρκεια της συγκεκριμένης διαφήμισης είναι 18 sec και το σλόγκαν της ξεκινάει από τα 10 sec μόλις αλλά παρατηρούμε ότι απο την αρχή είναι ξεκάθαρο για το τι θέλει να μας προβάλει.
Στην διαφήμιση λοιπόν  μας παρακολουθούμε μία νεαρή κοπέλα που προσπαθεί να μας πείσει με βάση την δική της προσωπική της εμπειρία  αφού όπως μας λέει έχει δοκιμάσει το  σερβιετάκι  every day all cottonοn και μας λέει με σιγουριά ότι δεν θα ξανά φορέσει κάποιο άλλο παρά μόνο αυτό.
Επίσης μας τονίζετε σε όλη την διαφήμιση την βαμβακερότητα του είναι και με βάσει αυτό μας περνάει και εύκολα  την αίσθηση προστασίας και της σιγουριάς που έχουμε όταν το φοράμε και τα ανθεκτικά φακελάκια στα οποία τα έχουν τοποθετήσει το κάθε ένα ξεχωριστά για την προστασία από διάφορα μικρόβια μέχρι την χρησιμοποίηση τους .
Τέλος μας προβάλλεται με την λήξη του σποτ το σλόγκαν της διαφήμισης <<Every day all cotton  το μόνο σερβιετάκι με βαμβακερό κάλυμμα σε ανθεκτικά φακελάκια με υγιεινή προστασία 100%>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου