Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

BIC Touch καλσόν



H συγκεκριμένη διαφήμιση απευθύνεται σε γυναίκες που προσπαθούν να προβάλουν την θυληκότητα τους αφήνοντας ακάλυπτα τα πόδια τους φορόντας μόνο ένα  BIC Touch καλσόν.
Γενικά γνωρίζουμε ότι το νέο brand BiC Touch δημιουργεί μια νέα σειρά καλσόν στην αγορά.Έπειτα από 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά των καλσόν, η BiC δημιούργησε τη νέα συλλογή, προσαρμοσμένη απόλυτα στο χαρακτήρα και τις ανάγκες της καθημερινότητάς της.

 Με καλσόν εξαιρετικής ποιότητας και τεχνολογίας ραφής που ξεκινούν από τα 10 Den και φτάνουν ακόμη και τα 90 Den, το καλσόν BiC Touch θα γίνει ένα από τα αξεσουάρ του φετινού χειμώνα.

Η νέα συλλογή με τη χαρακτηριστική συσκευασία με τα πολύχρωμα splash, βρίσκεται σε ένα δίκτυο σημείων πώλησης, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μεγάλες αλυσίδες super markets και η αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center σε όλη την Ελλάδα.
Στο σποτάκι λοιπόν βλέπουμε απλός 2 γυναικεία πόδια να πηγαινοέρχονται  και να παίρνουν δίαφορες στάσεις, και  είναι καλυμένα μόνο με το.καλσόν BiC Touch.Η κοπέλα στην συγκεκριμένη  διαφήμιση δεν φαίνεται καν απλά μόνο τα πόδια της και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι φοράει πιο πάνω.
Το σποτ διαρκεί 14sec (αρκετά λίγο)ενώ δεν υπάρχει καθόλου ομιλία παρα μόνο μουσική χωρίς λόγια. Προς το τέλος του σποτ εμφανίζεται το λογότυπο της εταιρείας στα 12sec  και 1 sec πριν  εμφανίζονται κατά σειρά τα είδη καλσόν που έχει βγάλει αυτή η σειρά καλσόν.
Το λογότυπο της της εταιρείας μας εκτός ότι το βλέπουμε μας το αναφέρει μία κοπέλα και σε αυτό μομάχα βλέπουμε ότι υπάρχει φωνή.
Επίσης παρατηρούμε ότι αυτή η διαφήμιση εμπεριέχει μέσα της σκληρού περιβλήματος μύνημα διότι το μύνημα που θέλει να παρουσιάσει σε εμάς είναι απόλητα  κατανοητό από την αρχή και λογικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου